Podologische zolen geven een actieve stimulans van spieren en geven daardoor uw lichaam een betere balans. In deze, speciaal voor uw voeten vervaardigde correctiezolen, zijn aanpassingen gedaan om de bij het vooronderzoek geconstateerde “afwijkingen” te compenseren.

Deze aanpassingen kunnen bestaan uit plaatselijke verhogingen en/of drukontlastende elementen, die er toe bijdragen uw klachten te verminderen of zelfs helemaal laten verdwijnen.

 

Wat U verder moet weten!

  1. Wanneer u voor de eerste keer uw zolen draagt, is het mogelijk dat het niet prettig aanvoelt. De zolen geven namelijk afhankelijk van de toegepaste correctie-elementen een totaal ander gevoel aan de voeten.
  2. Uw lichaam zal aan de veranderde stand van uw voeten moeten wennen, dit vraagt enige tijd. Draag de zolen niet continu in het begin, probeer het lichaam geleidelijk te laten wennen aan de verandering.
  3. Tijdens de gewenningsperiode kan enige spierpijn ontstaan aan de achter en/of buitenkant van uw benen, dit is te wijten aan de veranderde stand van uw voeten en zal snel verdwijnen.
  4. Podologische zolen zijn maatwerk, afgestemd op uw specifieke “afwijking” en zijn dus niet geschikt voor anderen.
  5. Als u een Cesar, Mensendieck of Fysiotherapeutische behandeling krijgt, kunnen uw zolen tijdens de oefeningen deel uitmaken van het behandelingsplan.
  6. Indien nodig zal er een controleonderzoek plaatsvinden, na 6 tot 8 weken, waarbij gekeken wordt of de zolen voldoen aan de gestelde verwachtingen.
  7. Aan de hand van dit onderzoek kunnen er eventueel correcties aangebracht worden.

 

Mochten er nog andere vragen rijzen of is iets niet duidelijk, belt u dan gerust.
Verwacht niet dat de klachten op korte termijn zullen verminderen of verdwijnen, zij zijn ook niet van de één op de andere dag ontstaan.

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.